Direktlänk till inlägg 6 mars 2011
Foto: TV4
4 paket 5-minuters sill (sill i 1-2-3 lag, färdig att läggas i sås(tog inte hela paketen, för det blev galet mycket sill då)
3 msk honung
2 tsk curry
4 dl crème fraiche
flingsalt
svartpeppar från kvarn
1 st Granny Smith-äpple
Leilas tips! Smakerna i curryn blommar ut när man tillsätter något sött och värmer upp kryddan. Därför passar det alltid bra med en gnutta socker i curryrätter.
Just den här currydippen är grymt god! Den funkar också superbra till fiskpinnar, stekt fisk eller till kycklingbiten. Då utan sill i såsen förstås.
1. Häll av sillen och låt all vätska droppa bort.
2. Koka upp honung och curry i mikron eller på spisen, häll över i en skål.
3. Tillsätt crème fraiche, salta och peppra. Fintärna äpplet (låt skalet vara kvar) och rör ner i såsen.
4. Skiva sillen i bitar och blanda den med såsen.
Ja de är mitt jobb. Sjuksköterska i hemsjukvård. Varit de sedan 2015 tror jag att de togs steget från min sida. Började banan som sjuksköterska 2006. Då på lasarettet. Rätt trevligt de med men in och ut väldigt fort. Akutvård när den behövs. Passa...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 |
10 | 11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 |
31 | ||||||
|