mybigthings

Alla inlägg den 3 april 2011

Av mybigthings - 3 april 2011 20:54

Älskar våren. Den bästa tiden på året.


Känslorna

Doften

tinande hundskit

vattenpölarna och Edwin:s skratt när han hoppar i de


Blomdrömmarna


Drömmar om ev semester eller bara en massa sol.


Härligt att alla människor tinar fram ur grottorna. Ibland är det som vi går i ide på vintern.


Grillukten börjar tina fram så smått.


Idag tittade vi in i husvagnen och längtade. Vi har en sådan här lite äldre modell som vi köpte förra sommaren och barnen älskar den. Den äldsta mest. Minstingen hann liksom inte uppskatta den när han förra sommaren mest var en liten spädis.


Tog även en längre promenad och blev galet glada allihopa. Hoppande i pölar, skratt.


Sedan kom vi hem och barnen älskar att leka i vattenpölar. Dock var inte Hugo riktigt på det humöret idag, men Edwin var på G. I pölen och plaskade runt lite(utan galonbyxor och galonvantar), vi skrattade åt honom och lycklig var han.

-Blev du blöt nu Edwin log jag mot honom.

-Nej.

...

...-Jo nu blev jag blöt(3sekunder efterråt...).


Vi byter vantar och han säger förlåt mamma. Jag skrattar åt honom och säger att det behöver du inte säga förlåt om. Då svarade han ok och säger

-Mamma älskar vattenpölar, kunde inte låta bli.


Nä, kom ihåg vattenpölar från när jag själv var liten oxå.


Tänk er en riktigt härlig och djup vattenpöl. Ibland skulle jag även i vuxen ålder vilja tokhoppa i den. Eller Cykla i den. Ännu bättre.


Nu har vi oxå börjat att renovera och beställa hem till köket. Tapeterna och boaseringen är målad före Hugo kom till världen. Nu är det bänkskiva(blir svart) och spruta luckorna vita och nytt kakel samt ny diskho. Dessa saker är beställda i helgen. Färgen på kakel är dock inte bestämt ännu och därmed inte beställt heller. Blir riktigt roligt med halvbudget variant på köket.


Skulle välditgt gärna vilja göra om köket från grunden. MEN då vi har små barn hemma så tänker vi att ett kök slits väldigt mycket och då är det bättre att renovera köket när barnen blivit större!


Tror jag kommer lägga ut bilder på detta när det är färdigt, men kan inte lova er något:)


Kram och sov gott!!

Ovido - Quiz & Flashcards