mybigthings

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av mybigthings - 19 maj 2011 19:35

Gillas inte alls. Har feber och väldigt mycket hosta. Hatar astma. Verkligen. Hade förra helgen på prov (IGEN) slutat ta hans inhalationsmediciner i vortex. Fungerade inte alls och nu är han förkyld. Blir så less och tycker att han får lida varje gång vi skall vara utan. Gör ont i mig.


Vortex är ett hjälpmedel för små barn att andas i. Ja även för äldre personer som har svårt att först andas ut och sedan in som en "vanlig" inhalation kräver vid astma/kol behandling.


Feber och fruktansvärd hosta är det på topplistan idag. Har behövt massor av inhalationer av korttidsverkande luftrörsvidgande som i hans fall är Airomir. Till och med på förskolan fick han den. Tycker så synd om honom. Hängig och orkar inte leka som de andra barnen. I och försig gör nog hans feber honom hängig oxå. Ja, feber och feber= 37,6 är ju inget att klaga på egentligen. 40grader då snackar vi jobbigt.


Imorgon blir det lugna puckar här hemma tänkte jag. Tills tjejfest på kvällen. Men för Edwin blir det lugna puckar. Skall försöka hålla nere tempot lite. Dock ganska utmanande med en som är väldigt aktiv(edwin för det mesta) och Hugo som är ÖVERALLT.


Idag kom Hugo på något nytt roligt. Ja, man kan bitas och mamma tycker visst inte alls det är roligt...Hm..


Kram och ha en bra kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards