mybigthings

Alla inlägg den 24 februari 2012

Av mybigthings - 24 februari 2012 11:44

Hatar att ha ont i kroppen. Det har jag ju titt som tätt. Orkar nästan inte bry mig MEN när jag har extra ont bryr jag mig. Som i måndags. Då blev det kiropraktorn. Min favorit Jerker Bjurman vid posten här i Skellefteå. Han är bra. Har varit till många klåpare och nu trivs jag. Eller var det i tisdag. Ja jag mått in vete...


Så nu i veckan har jag kurerat mig och nu får jag ikväll ta ett lugnt träningspass på gymmet. Blir friskvårdskompaniet som får äran att bli mitt nästa gym. Som jag saknar Hälsostudion som nu slutat sin verksamhet ...Känns riktigt tungt faktiskt att byta konsecept och gym nu för både jag och min karl. Känslan när man verkligen trivs.


Så vad händer annars då? Barnen växer. Idag skall vi baka med trolldeg. Sedan en snabbvisit på jobbet för att lära mig något nytt.


Annars försöker jag så gott som det går få ihop livet med de underbara små liven, jobb, arbetslöshet, stress över det, träna, vara med underbara människor och ja hinna bara vara oxå. Och mig själv. Ja de 2 senaste brister nog starkt i min karraktär.


Jobbar i sommar heltid natt är det tänkt MEN kommer ändå att kännas som en lättnad. För er som varit timvikarie och ännu är vet att det är en stress i sig att inte veta. Att ena veckan jobba 60 timmar och nästa ingenting. Ja, då är ett schema en lättnad. På vilken % det än är på. Skulle önska jobba 75% natt året om. Vore optimalt. Då skulle jag njuta mer. Blir som bara rastlös och gnällig.


Då fick Ni en liten pusselbit av mitt liv kära läsare.


Nästa projekt då? Badrummet och vårat sovrum. Båda ropar hej kom o hjälp mig. Badrummet är äckligt ljusblått(hatar denna färg..., ja orange kanske vore värre) och vårat sovrum skulle behöva lite mer liv också.


Ha en bra dag på er!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards